Vilken Färg Har Klänningen at News

trendnyheter i sverige

Vilken Färg Har Klänningen. Web vilken färg har klänningen? Web vilken färg har den här klänningen? Bilden av klänningen är faktiskt guld och ljusblå. Våra olika uppfattningar av färger ligger bakom klänningsbråket som delar internet, enligt. Web enligt honom avgör dagsljusets olika färger hur klänningen uppfattas, ett ljus som kan vara rosa på morgonen, blåvitt på dagen och rött på kvällen. Det är nyheter24:s färgexperter som via. Web av de nästan en halv miljon människor som röstat på buzfeed tycker 72 procent att klänningen är vit och guld, medan 28 procent ser den som svart och blå. Blå och svart säger vissa, guld och vit, enligt andra.

ridponny.blogg.se Klänning i olika färger!
ridponny.blogg.se Klänning i olika färger! from ridponny.blogg.se

Våra olika uppfattningar av färger ligger bakom klänningsbråket som delar internet, enligt. Blå och svart säger vissa, guld och vit, enligt andra. Web vilken färg har den här klänningen?

ridponny.blogg.se Klänning i olika färger!

Web vilken färg har klänningen? Web av de nästan en halv miljon människor som röstat på buzfeed tycker 72 procent att klänningen är vit och guld, medan 28 procent ser den som svart och blå. Web vilken färg har klänningen? Det är nyheter24:s färgexperter som via.