Vad Kan Man Prata Om at News

trendnyheter i sverige

Vad Kan Man Prata Om. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Att prata om vädret kanske känns klyschigt, men det är inte ett uttjatat samtalsämne helt utan. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Web fråga om den hört om detta, vad den tycker eller om den ska gå. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra.

34 Wally Johnson Hur kan vi prata om cannabis? YouTube
34 Wally Johnson Hur kan vi prata om cannabis? YouTube from www.youtube.com

Web fråga om den hört om detta, vad den tycker eller om den ska gå. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något.

34 Wally Johnson Hur kan vi prata om cannabis? YouTube

Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Web du kan börja prata om lite allmänna saker, till exempel fråga vad han gillar att göra. Om ni inte känner varandra kan du fråga om han går i skolan eller om han jobbar eller gör något.