Torra Slemhinnor I Underlivet Olja at News

trendnyheter i sverige

Torra Slemhinnor I Underlivet Olja. Det räcker med att man tar 1 tsk olja som man sedan masserar in i slemhinnorna i underlivet och sköljer därefter med vatten. Om du känner irritation, att det skaver eller svider, om du fått obalans i bakteriefloran. Man bör tvätta sig högst en gång om dagen. 2 använda bara vatten och/eller skonsamma intimtvättprodukter. Det finns även flera receptfria. Det kan också uppstå under andra perioder i livet, till exempel i klimakteriet. Använd speciellt anpassade intimprodukter eller bara vatten, och tvätta inte underlivet för mycket. Torra slemhinnor i underlivet är ett vanligt problem efter att man har fött barn och speciellt under amningsperioden. 4 tips för att förebygga torra slemhinnor 1 tvätta dig inte för ofta i underlivet. 3 använd inte trosskydd oftare än du. En gång om dagen är oftast tillräckligt. När nivåerna av östrogen går ner blir slemhinnorna i underlivet torrare och skörare, vilket kan ge klåda och. Torra slemhinnor hänger ofta samman med sänkta nivåer av östrogen.

Så slipper du torra slemhinnor i underlivet! PiggaBloggen
Så slipper du torra slemhinnor i underlivet! PiggaBloggen from blogg.piggabutiken.se

Det räcker med att man tar 1 tsk olja som man sedan masserar in i slemhinnorna i underlivet och sköljer därefter med vatten. Det finns även flera receptfria. 3 använd inte trosskydd oftare än du.

Så slipper du torra slemhinnor i underlivet! PiggaBloggen

Torra slemhinnor hänger ofta samman med sänkta nivåer av östrogen. Torra slemhinnor hänger ofta samman med sänkta nivåer av östrogen. Det finns även flera receptfria. Det räcker med att man tar 1 tsk olja som man sedan masserar in i slemhinnorna i underlivet och sköljer därefter med vatten.