Ta Bort Person Från Messenger at News

trendnyheter i sverige

Ta Bort Person Från Messenger. Tryck på menyknappen (tre punkter) i det övre högra. Det skiljer sig lite beroende på vilken plattform du använder (dator, iphone, android). Hur tar jag bort meddelanden, konversationer eller foton som jag har fått i messenger? Öppna önskad gruppchatt på fliken. Rulla ned och välj deltagare. Öppna messenger app och gå till din kontaktlista. På iphone går du till listan över konversationer och sveper in från höger på skärmen bredvid. Svep åt vänster på kontot du vill ta bort. Tryck på gruppnamnet högst upp på skärmen. I chats klickar du på din profilbild längst upp till vänster på skärmen. Ta bort eller återkalla ett meddelande på messenger Om du vill ta bort en kontakt permanent från facebook messenger genom att ta bort listan över kontakter som eventuellt överförts till tjänsten, är proceduren att följa från din dator enligt. Hur kan jag ta bort en användare i messenger? Rulla ned och välj byt konto. Hur kan jag ta bort en person från en meddelandechatt? Då kommer det upp en lista med alternativ. Hitta personen du vill ta bort och tryck på deras namn.

Hur man tar bort meddelanden från Facebook Messenger Blogg
Hur man tar bort meddelanden från Facebook Messenger Blogg from oppna.info

Tryck på gruppnamnet högst upp på skärmen. Då kommer det upp en lista med alternativ. Hur tar jag bort meddelanden, konversationer eller foton som jag har fått i messenger?

Hur man tar bort meddelanden från Facebook Messenger Blogg

Tryck på menyknappen (tre punkter) i det övre högra. Hur tar jag bort meddelanden, konversationer eller foton som jag har fått i messenger? Hitta personen du vill ta bort och tryck på deras namn. Hur kan jag ta bort en användare i messenger?