Ta Bort Gele Naglar Hemma at News

trendnyheter i sverige

Ta Bort Gele Naglar Hemma. Wrap naglar och bomull med aluminiumfolie (glansig yta inuti) och vänta i 7 till 10 minuter. Fila ner naglarna lätt det första du behöver göra är att fila naglarna för att skapa en mer porös yta och göra det lättare för acetonet att tränga in. Efter att du tagit bort gellacket är det viktigt att smörja in händer, fingrar och naglar med en bra handkräm och nagelbandsolja. Dessa naglar sitter lite hårdare och bättre, därför är det en lite mer omfattande process att ta bort dem på ett skonsamt sätt som inte skadar dina riktiga naglar. Dra aluminiumet för att kontrollera att emaljen har mjukat. Att betala för att ta bort naglar om man går till en salong är inte alltid en särskilt rolig kostnad, men om man tar bort dem hemma så sparar man in den kostnaden. Ta bort akrylnaglar hemma innan du börjar. Nyckeln är att ta bort. För att få bort akrylnaglar utan att skada ytan på dina naturliga naglar behöver du ett speciellt. Om du är fortfarande svårt, byt.

Tips För Att Göra Naglar Hemma Bygga naglar professionelltBellaz
Tips För Att Göra Naglar Hemma Bygga naglar professionelltBellaz from bellaz.se

Att betala för att ta bort naglar om man går till en salong är inte alltid en särskilt rolig kostnad, men om man tar bort dem hemma så sparar man in den kostnaden. Wrap naglar och bomull med aluminiumfolie (glansig yta inuti) och vänta i 7 till 10 minuter. Fila ner naglarna lätt det första du behöver göra är att fila naglarna för att skapa en mer porös yta och göra det lättare för acetonet att tränga in.

Tips För Att Göra Naglar Hemma Bygga naglar professionelltBellaz

Ta bort akrylnaglar hemma innan du börjar. Dra aluminiumet för att kontrollera att emaljen har mjukat. Fila ner naglarna lätt det första du behöver göra är att fila naglarna för att skapa en mer porös yta och göra det lättare för acetonet att tränga in. Wrap naglar och bomull med aluminiumfolie (glansig yta inuti) och vänta i 7 till 10 minuter.