Sova Med Kokosolja I Håret at News

trendnyheter i sverige

Sova Med Kokosolja I Håret. Kokosolja i håret skyddar täck ditt hår med kokosolja före en dag på stranden eller vid poolkanten. Låt sitta i minst 30 minuter, och värm gärna håret med. Du kan använda kokosoljan när du tvättar håret som vanligt, eller som en djupbehandling för torrhet. Se till att håret blir mättat med olja ända ut i topparna. Ta en handfull kokosolja massera in i håret. Ta två matskedar kokosolja och applicera i ditt hår och hårbotten. Hur gör man med kokosolja i håret? Du kommer märka att du får fantastiskt hår efteråt. En hårinpackning med kokosolja är det perfekta sättet att ge ett livlöst och trött hår ny energi. Massera in varm kokosolja i hela håret, hårbotten såväl som längderna! Kokosoljan blir en skyddande barriär mot solens strålar, saltvatten och klor. Det är viktigt att du väljer en kallpressad och ekologisk kokosolja se till att ha ett torrt och rent. Täck med badmössa eller liknande och låt de sitta över natten blek håret nästföljande dag man använder. Om du akut behöver ge håret nytt liv kan du kombinera de två naturliga underverken aloe vera och kokosolja.

Kokosolja i håret Mitt liv som tvåbarnsmamma JennyJenny.se
Kokosolja i håret Mitt liv som tvåbarnsmamma JennyJenny.se from www.jennyjenny.se

Kokosolja i håret skyddar täck ditt hår med kokosolja före en dag på stranden eller vid poolkanten. Du kommer märka att du får fantastiskt hår efteråt. Det är viktigt att du väljer en kallpressad och ekologisk kokosolja se till att ha ett torrt och rent.

Kokosolja i håret Mitt liv som tvåbarnsmamma JennyJenny.se

Hur gör man med kokosolja i håret? Låt sitta i minst 30 minuter, och värm gärna håret med. Det är viktigt att du väljer en kallpressad och ekologisk kokosolja se till att ha ett torrt och rent. Kokosolja i håret skyddar täck ditt hår med kokosolja före en dag på stranden eller vid poolkanten.