Skor Som Luktar Illa at News

trendnyheter i sverige

Skor Som Luktar Illa. Men skor du bär utan strumpor har en förmåga att börja lukta illa snabbt. Ibland har du dock säkert märkt att vissa skor luktar sämre än andra. Allt du behöver för att rädda skorna från dålig lukt är bakpulver och ett par gamla strumpbyxor i nylon, som med fördel har överdelen bortklippta. Kanske beror det på att innersulorna absorberar mer svett och håller kvar den, vilket bidrar till att bakterier. Första steget är att du lägger. Precis som på resten av kroppen svettas vi även på fötterna. Shefinds har sammanställt fem enkla knep för att få bort den stinkande doften från dina älsklingsskor. Om dina skor redan luktar illa spraya med en antibakteriell eller svampdödande spray använda en doftpåse (smell well) strö bakpulver i skorna lägg aktivt kol i skorna tvätta. Ja, varför börjar egentligen skorna lukta illa efter ett tag? Det korta och mycket enkla svaret är:

Behandla fotlukt och illaluktande skor enkelt! Styrkebloggen
Behandla fotlukt och illaluktande skor enkelt! Styrkebloggen from www.styrkebloggen.se

Men skor du bär utan strumpor har en förmåga att börja lukta illa snabbt. Precis som på resten av kroppen svettas vi även på fötterna. Ibland har du dock säkert märkt att vissa skor luktar sämre än andra.

Behandla fotlukt och illaluktande skor enkelt! Styrkebloggen

Kanske beror det på att innersulorna absorberar mer svett och håller kvar den, vilket bidrar till att bakterier. Men skor du bär utan strumpor har en förmåga att börja lukta illa snabbt. Ja, varför börjar egentligen skorna lukta illa efter ett tag? Om dina skor redan luktar illa spraya med en antibakteriell eller svampdödande spray använda en doftpåse (smell well) strö bakpulver i skorna lägg aktivt kol i skorna tvätta.