Simon Och Elvira Fortfarande Tillsammans at News

trendnyheter i sverige

Simon Och Elvira Fortfarande Tillsammans. Kärlek, drama, intriger, skratt och tårar har präglat årets säsong av. Han säger även att han fortfarande är glad och nöjd över att. Nu berättar simon vad som hände och varför de inte är tillsammans längre. En rungande säsong av bachelor avslutades under onsdagen med att simon lindström gav sista rosen till elvira, medan sebastian martinsson gav sin till ida. Just nu är det finalvecka i ”bachelor” och elvira svensson, 23, är en av de som fortfarande är kvar i programmet där hon dejtar simon lindström, 29. Är simon och elvira fortfarande tillsammans? Ida och sebastian berättade då att de fortfarande var tillsammans, var upp över öronen kära och trivdes i varandras sällskap. I slutändan var det elvira svensson som fick simon lindströms ros. Bachelor 2021 har både hyllats och kritiserats. Och under sista avsnittet var de ihop. Men eftersnacket spelades in i juli och mycket. Simon förklarar att även om han och elvira inte är ett par idag, så är de väldigt nära vänner och hörs nästan varje dag. Simon och elvira har gått skilda vägar men de efterföljande studioprogrammen spelades in i somras och nu, i november, har mycket vatten runnit under broarna.

Så rika är Sveriges kändispar
Så rika är Sveriges kändispar from www.aftonbladet.se

Ida och sebastian berättade då att de fortfarande var tillsammans, var upp över öronen kära och trivdes i varandras sällskap. En rungande säsong av bachelor avslutades under onsdagen med att simon lindström gav sista rosen till elvira, medan sebastian martinsson gav sin till ida. Simon och elvira har gått skilda vägar men de efterföljande studioprogrammen spelades in i somras och nu, i november, har mycket vatten runnit under broarna.

Så rika är Sveriges kändispar

En rungande säsong av bachelor avslutades under onsdagen med att simon lindström gav sista rosen till elvira, medan sebastian martinsson gav sin till ida. Simon förklarar att även om han och elvira inte är ett par idag, så är de väldigt nära vänner och hörs nästan varje dag. Är simon och elvira fortfarande tillsammans? Ida och sebastian berättade då att de fortfarande var tillsammans, var upp över öronen kära och trivdes i varandras sällskap.