Rabarberpaj Med Vit Choklad at News

trendnyheter i sverige

Rabarberpaj Med Vit Choklad. Web blanda havregryn, mjöl, socker, kardemumma och salt i en skål. Web lägg rabarbern i en smord pajform. Dela det rumsvarma smöret i. 3 skala rabarberstjälkarna om de är grova. 2 riv eller hacka den vita chokladen grovt. Grovhacka den vita chokladen och strö över rabarbern. Web gör världens godaste smulpaj med rabarber, hallon och vit choklad i fyllningen och med ljuvlig kokos i smuldegen. Web 1 smörj en liten ugnsform eller två portionsformar med flytande matfett. Provlagat av arla mat lägg i inköpslista gör så här sätt. Skär smöret i tärningar och smula ner dem i blandningen med fingrarna till en grov blandning. Strö över strösocker och majsstärkelse och rör om.

Frostrosor Rabarberpaj med vit choklad
Frostrosor Rabarberpaj med vit choklad from www.frostrosor.nu

Strö över strösocker och majsstärkelse och rör om. 2 riv eller hacka den vita chokladen grovt. Provlagat av arla mat lägg i inköpslista gör så här sätt.

Frostrosor Rabarberpaj med vit choklad

Grovhacka den vita chokladen och strö över rabarbern. Web gör världens godaste smulpaj med rabarber, hallon och vit choklad i fyllningen och med ljuvlig kokos i smuldegen. Strö över strösocker och majsstärkelse och rör om. Web blanda havregryn, mjöl, socker, kardemumma och salt i en skål.