Potatis Och Purjolökssoppa Utan Grädde at News

trendnyheter i sverige

Potatis Och Purjolökssoppa Utan Grädde. Låt koka tills potatis mjuknat. 4 ägg, löskokta 2 msk klippt kryddkrasse eller finhackad persilja fräs lök, vitlök, lagerblad och timjan mjuka i smör i en kastrull utan att de får. Fräs det skurna i smör i en gryta utan att det tar färg. Lägg vid servering i rökt skinka, rostade hasselnötter och ärtskott. Skär potatis och purjolök i bitar. Tillsätt potatis och hälften av buljongen. Tillsätt vattnet och de smulade buljongtärningarna. Skala potatis och skär i tunna klyftor. Lägg alltsammans i en rymlig kastrull och slå på vatten så det precis täcker. Låt koka på medelvärme ca 10. Skala potatisen och ansa purjolöken. Härlig soppa med potatis och purjolök. 1 purjolök, skivad salt och peppar till servering:

Potatis och purjolökssoppa Recept Arla
Potatis och purjolökssoppa Recept Arla from www.arla.se

Lägg vid servering i rökt skinka, rostade hasselnötter och ärtskott. 4 ägg, löskokta 2 msk klippt kryddkrasse eller finhackad persilja fräs lök, vitlök, lagerblad och timjan mjuka i smör i en kastrull utan att de får. Låt koka på medelvärme ca 10.

Potatis och purjolökssoppa Recept Arla

Skala potatis och skär i tunna klyftor. 4 ägg, löskokta 2 msk klippt kryddkrasse eller finhackad persilja fräs lök, vitlök, lagerblad och timjan mjuka i smör i en kastrull utan att de får. Lägg alltsammans i en rymlig kastrull och slå på vatten så det precis täcker. Låt koka på medelvärme ca 10.