Odla Kryddor I Kruka at News

trendnyheter i sverige

Odla Kryddor I Kruka. Här kan du sedan odla dina favoritkryddor som du använder i köket, men kanske en och annan smultronplanta också får plats om ampeln är stor nog. Gräslök kan odlas både utomhus och inomhus, i krukor eller utplanterad i väl gödslad jord. Ampeln bör vara ganska stor för att. Vattna på jorden så att den sjunker ihop. Kan jag ha kvar alla plantorna i. Jag har planterat gräslök, grekisk oregano, basilika och citrontimjan i en gjutjärnskruka. Lämna 1/3 ovan jord med de små knopparna. Jag undrar hur man ska vinterförvara växterna. Det är en perfekt krukört eftersom den klarar sig länge även när man tar in den på. Odla ingefära i kruka fyll en kruka med jord, vattna igenom den, lägg i knölarna. Köp ekologiska så har du störst chans att lyckas.

Så odlar du egna örter och kryddor ELLE mat & vin
Så odlar du egna örter och kryddor ELLE mat & vin from www.ellematovin.se

Vattna på jorden så att den sjunker ihop. Gräslök kan odlas både utomhus och inomhus, i krukor eller utplanterad i väl gödslad jord. Här kan du sedan odla dina favoritkryddor som du använder i köket, men kanske en och annan smultronplanta också får plats om ampeln är stor nog.

Så odlar du egna örter och kryddor ELLE mat & vin

Köp ekologiska så har du störst chans att lyckas. Köp ekologiska så har du störst chans att lyckas. Jag har planterat gräslök, grekisk oregano, basilika och citrontimjan i en gjutjärnskruka. Vattna på jorden så att den sjunker ihop.