Naglar Till Jul Och Nyår at News

trendnyheter i sverige

Naglar Till Jul Och Nyår. De är verkligen superlatta att göra, och går även riktigt snabbt! Diors ikoniska läppfärg rouge 999 finns. Dra ut eventuella överskott av emalj applicera ett lager av extruderad glans för att säkerställa bättre finish och hållbarhet. Du kan ta olika på varje nagel, eller så kan du fejda ihop dem på mitten genom att använda en sort från. Guld, silver, koppar i kombo med metallisk rosa eller grön. Du kommer att märka att appliceringen av denna emalj är mycket. För att få extra glans finns topplack med glossy finish. Grått är inte en typisk julfärg men med ett ditmålat rött hjärta på ringfingernageln får manikyren plötsligt ett helt nytt liv. Hur gör du själv naglarna på nyår? Röda naglar med skinande glans är ett säkert kort som går att matcha med allt. I dagens video visar jag hur man lagar glittriga naglar med löst glitter som passar perfekt att ha på julafton eller på nyårsafton.

Glitter naglar till Jul och Nyår Floka Mölndal
Glitter naglar till Jul och Nyår Floka Mölndal from www.floka.se

Hur gör du själv naglarna på nyår? De är verkligen superlatta att göra, och går även riktigt snabbt! I dagens video visar jag hur man lagar glittriga naglar med löst glitter som passar perfekt att ha på julafton eller på nyårsafton.

Glitter naglar till Jul och Nyår Floka Mölndal

Röda naglar med skinande glans är ett säkert kort som går att matcha med allt. Guld, silver, koppar i kombo med metallisk rosa eller grön. Dra ut eventuella överskott av emalj applicera ett lager av extruderad glans för att säkerställa bättre finish och hållbarhet. Röda naglar med skinande glans är ett säkert kort som går att matcha med allt.