Min Pojkvän Prioriterar Inte Mig at News

trendnyheter i sverige

Min Pojkvän Prioriterar Inte Mig. Jag är så himla ledsen på min pojkvän, ännu en gång har han struntat i mig och prioriterat sina kompisar. Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän. (vi har varit tsm i 1månad) 24 jan 2015, 12:26 10338 0 6. Han tar sällan eller aldrig initiativ till att han och jag. När kan man börja prata om att ens partner inte prioriterar en? Min pojkvän prioriterar inte mig, vad ska jag göra? Varje gång han mås ste välja så käns det som att. Psykologi prioritera inte dem som inte prioriterar dig 5 minuter vi bör endast uppskatta de personer som uppskattar oss och som väljer att prioritera oss. 26 svar han prioriterar inte mig jag är så himla ledsen på min pojkvän, ännu en gång har han struntat i mig och prioriterat sina kompisar. Det känns inte som att han prioritetar mig alls lika mycket som förr, det är alltid något annat på gång. Han prioriterar nästan alltid att ha aktiviteter med andra i stället för med mig. Han tycker vi får vår tid ändå på hemmaplan. Jag och min pojkvän ses bara på helger, på grund av distansen och jobb/studier vilket gör att jag vill prioritera vår tid. Jag vet ju inte vad som är normalt och inte normalt, så att säga. Jag och min pojkvän ses oftast endast på. Är det inte jobb så är.

MIN POJKVÄN PRIORITERAR DROGER OCH DATASPEL FÖRE MIG... löser era
MIN POJKVÄN PRIORITERAR DROGER OCH DATASPEL FÖRE MIG... löser era from www.youtube.com

Han tar sällan eller aldrig initiativ till att han och jag. Det känns inte som att han prioritetar mig alls lika mycket som förr, det är alltid något annat på gång. Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän.

MIN POJKVÄN PRIORITERAR DROGER OCH DATASPEL FÖRE MIG... löser era

Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän. Jag vet ju inte vad som är normalt och inte normalt, så att säga. Jag är så himla ledsen på min pojkvän, ännu en gång har han struntat i mig och prioriterat sina kompisar. Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän.