Mörkare Fläckar På Huden at News

trendnyheter i sverige

Mörkare Fläckar På Huden. Färgen är beige till mellanbrun på en ljus hud. Fläckarna bildas oftast på de delar av huden som har varit utsatta för sol. Främst kommer de i ansiktet. Under huden finns ett lager celler,. När huden under normala omständigheter blir solbrun, alltså färgas mörkare, är det ett försök till att skydda huden mot solens skadliga strålar. Ett födelsemärke är en mörk fläck på huden som innehåller extra mycket pigment. Födelsemärken är en naturlig del av huden och de flesta ger inga besvär. De är svårare att se ju mörkare huden är. Det är just på sommarn som de. Men det är viktigt att. Jag har märkt att jag får torra, mörka (lite mörkare färg än resten av huden) fläckar på övre delen av brösten och precis under nacken på ryggen.

Hudcancer bilder på fläckar att hålla koll på Hälsoliv
Hudcancer bilder på fläckar att hålla koll på Hälsoliv from www.expressen.se

Födelsemärken är en naturlig del av huden och de flesta ger inga besvär. Främst kommer de i ansiktet. Det är just på sommarn som de.

Hudcancer bilder på fläckar att hålla koll på Hälsoliv

De är svårare att se ju mörkare huden är. Det är just på sommarn som de. De är svårare att se ju mörkare huden är. Främst kommer de i ansiktet.