Måla Om Lackade Möbler at News

trendnyheter i sverige

Måla Om Lackade Möbler. Slipat först för att rugga upp ytan, sedan några lager häftgrund och till sist några lager färg. Web slipa målade och lackade möbler med sandpapper för att ta bort ojämnheter, lös färg eller lack. Så enkelt målar du möbler med lackade ytor. Viktigt att du torkar av med en ny putsduk, du måste få bort varje litet ludd och dammkorn innan nästa steg. Slipa ytan med fint slippapper och. Web måla om lackade möbler. Web det är viktigt att slipa ner ytan som ska målas för att färgen ska få något att fästa mot! Ta bort rester torka av ytan med en putstrasa för att få bort alla rester.

Skattkammaren Måla möbler med Fusion Mineral Paint Möbler, Målade
Skattkammaren Måla möbler med Fusion Mineral Paint Möbler, Målade from www.pinterest.com

Viktigt att du torkar av med en ny putsduk, du måste få bort varje litet ludd och dammkorn innan nästa steg. Slipat först för att rugga upp ytan, sedan några lager häftgrund och till sist några lager färg. Web måla om lackade möbler.

Skattkammaren Måla möbler med Fusion Mineral Paint Möbler, Målade

Web måla om lackade möbler. Viktigt att du torkar av med en ny putsduk, du måste få bort varje litet ludd och dammkorn innan nästa steg. Slipat först för att rugga upp ytan, sedan några lager häftgrund och till sist några lager färg. Slipa ytan med fint slippapper och.