Irriterad Hud Efter Rakning at News

trendnyheter i sverige

Irriterad Hud Efter Rakning. Så ska du ta hand om hud som blir irriterad efter rakning, enligt hudterapeuten. Denna hudirritation, som oftast framkallar klåda och värk, kallas även för skäggpest. Jag har hört att man kan spola med kallt vatten för att ”stänga” huden efter att man rakat sig. Rakbränna, eller rakirritation, är en hudirritation som kan orsakas av torrakning, av att man tar i för mycket i rakningen eller rakning med slöa rakblad. Vanligtvis kommer den några minuter. Funkar det för att motverka irritation? Det är en inflammation i huden som orsakas av rakning eller andra hårborttagningsmetoder.

Röd och irriterad hy efter rakning Gents
Röd och irriterad hy efter rakning Gents from www.gents.se

Jag har hört att man kan spola med kallt vatten för att ”stänga” huden efter att man rakat sig. Denna hudirritation, som oftast framkallar klåda och värk, kallas även för skäggpest. Det är en inflammation i huden som orsakas av rakning eller andra hårborttagningsmetoder.

Röd och irriterad hy efter rakning Gents

Vanligtvis kommer den några minuter. Denna hudirritation, som oftast framkallar klåda och värk, kallas även för skäggpest. Jag har hört att man kan spola med kallt vatten för att ”stänga” huden efter att man rakat sig. Rakbränna, eller rakirritation, är en hudirritation som kan orsakas av torrakning, av att man tar i för mycket i rakningen eller rakning med slöa rakblad.