Hur Lägger Man Till Musik På Instagram Inlägg at News

trendnyheter i sverige

Hur Lägger Man Till Musik På Instagram Inlägg. Välj slutligen öppna > post och lägg upp ditt inlägg på instagram. Hur man lägger till musik till instagram inlägg om du undrar hur man lägger till musik till instagram inlägg, då har du Du är snart på väg att skapa en instagram inlägg som är unikt och kreativt! Om du ännu inte har använt funktionen att lägga till musik från instagram, oroa dig inte för det är extremt enkelt. Från spotify, tryck på den. Steg 1 öppna inshot på din telefon och tryck på video knappen för att lägga till de videor du vill lägga till musik i. För dem som har spotify finns det ett sätt att lägga till musiken du lyssnar på i din instagram story direkt från den musikcentrerade appen. Använda lägg till bakgrundsmusik till video namnet säger allt. Steg 2 tryck på musik ikonen på knappen och välj spår. Allt du behöver göra är att välja musik klistermärke som du kan. Du kan lägga till bakgrundsmusik till dina videor.

🥇 Hur man lägger till Spotify Music till Instagram Story 5 steg
🥇 Hur man lägger till Spotify Music till Instagram Story 5 steg from trickdroid.org

Steg 2 tryck på musik ikonen på knappen och välj spår. Om du ännu inte har använt funktionen att lägga till musik från instagram, oroa dig inte för det är extremt enkelt. För dem som har spotify finns det ett sätt att lägga till musiken du lyssnar på i din instagram story direkt från den musikcentrerade appen.

🥇 Hur man lägger till Spotify Music till Instagram Story 5 steg

Du kan lägga till bakgrundsmusik till dina videor. Välj slutligen öppna > post och lägg upp ditt inlägg på instagram. Du är snart på väg att skapa en instagram inlägg som är unikt och kreativt! Använda lägg till bakgrundsmusik till video namnet säger allt.