Få Bort Blod Från Kläder at News

trendnyheter i sverige

Få Bort Blod Från Kläder. Om det inte lossnar helt kan du blanda 2 tsk. Web det är oftast ganska lätt att få bort blyerts från väggen med hjälp av ett suddgummi. Web om fläcken har torkat är det bästa sättet att försiktigt försöka skrapa bort det överskjutande blodet med en sked eller. Applicera kallt vatten direkt på baksidan av fläcken och spola. Web om spår av blod finns kvar, tillsätt acetylsalicylsyra för att skölja och låt det vila i en halvtimme. Om du skulle råka få blod på dina kläder när du är ute på stan så kan du. Aspirin är också ett utmärkt sätt att ta bort. Web citronsaft är också bra för att få blod ur kläder. Bakpulver och 1 tsk vatten.

Få bort blodfläckar snabbt och enkelt Cleanipedia Cleanipedia
Få bort blodfläckar snabbt och enkelt Cleanipedia Cleanipedia from www.cleanipedia.com

Web det är oftast ganska lätt att få bort blyerts från väggen med hjälp av ett suddgummi. Web om spår av blod finns kvar, tillsätt acetylsalicylsyra för att skölja och låt det vila i en halvtimme. Bakpulver och 1 tsk vatten.

Få bort blodfläckar snabbt och enkelt Cleanipedia Cleanipedia

Bakpulver och 1 tsk vatten. Web om spår av blod finns kvar, tillsätt acetylsalicylsyra för att skölja och låt det vila i en halvtimme. Web citronsaft är också bra för att få blod ur kläder. Applicera kallt vatten direkt på baksidan av fläcken och spola.