Bianca Ingrosso Lägenhet Pris at News

trendnyheter i sverige

Bianca Ingrosso Lägenhet Pris. Instagram/biancaingrosso och sekelskiftsvåningen på 300 kvadrat var ingen billig historia. Vid ett tidigare tillfälle har hon. Web bianca ingrossos ord om priset på lägenheten tillträdet är om sex månader men bianca och phillipe planerar att flytta in först nästa sommar. Web bianca ingrosso, 26, berättar själv hon precis köpt en ny lägenhet och hon har gjort det tillsammans med pojkvännen phillipe cohen, 27. Web den kostade ganska mycket mer., svarar bianca ingrosso. Bianca berättar vidare i vloggen att budgivningen var intensiv och att hon var väldigt nervös. Web bianca ingrossos avslöjande om priset på paradvåningen. Men nyligen meddelade hon att hon och kärleken philippe. Web i dag bor hon i en lägenhet på östermalm för 10 miljoner kronor plus renovation för ett par miljoner. ”skryter inte” lägenheten är 300 kvadratmeter stor och har fyra sovrum. Egentligen är det fel att kalla.

Bianca Ingrosso visar nya lägenheten efter... Leva & bo
Bianca Ingrosso visar nya lägenheten efter... Leva & bo from www.expressen.se

Web bianca ingrossos ord om priset på lägenheten tillträdet är om sex månader men bianca och phillipe planerar att flytta in först nästa sommar. Instagram/biancaingrosso och sekelskiftsvåningen på 300 kvadrat var ingen billig historia. Web bianca ingrosso, 26, berättar själv hon precis köpt en ny lägenhet och hon har gjort det tillsammans med pojkvännen phillipe cohen, 27.

Bianca Ingrosso visar nya lägenheten efter... Leva & bo

Egentligen är det fel att kalla. Web bianca ingrossos ord om priset på lägenheten tillträdet är om sex månader men bianca och phillipe planerar att flytta in först nästa sommar. Vid ett tidigare tillfälle har hon. Web bianca ingrosso, 26, berättar själv hon precis köpt en ny lägenhet och hon har gjort det tillsammans med pojkvännen phillipe cohen, 27.