Årets Färg 2021 Pantone at News

trendnyheter i sverige

Årets Färg 2021 Pantone. Web i december 2020 tillkännagav pantone årets nya pantone color 2021: Web pantones årets färg 2021. Dessa två oberoende färger som. Web pantone presenterar årets färger 2021 pantone har över 20 år presenterat årets färg men för första gången någonsin presenterade pantone två färger. Att vi gillar färger är nog ingen överraskning, så därför är det alltid lika spännande att se vilken färg som pantone väljer till årets färg. Och för att vara helt ärlig, så kommer vi inte att se endast en färg som vinnare, utan en kombination av två.

Pantone årets färg 2021 Ultimate Gray och Illuminating hildurblad.se
Pantone årets färg 2021 Ultimate Gray och Illuminating hildurblad.se from hildurblad.se

Att vi gillar färger är nog ingen överraskning, så därför är det alltid lika spännande att se vilken färg som pantone väljer till årets färg. Och för att vara helt ärlig, så kommer vi inte att se endast en färg som vinnare, utan en kombination av två. Web i december 2020 tillkännagav pantone årets nya pantone color 2021:

Pantone årets färg 2021 Ultimate Gray och Illuminating hildurblad.se

Och för att vara helt ärlig, så kommer vi inte att se endast en färg som vinnare, utan en kombination av två. Web i december 2020 tillkännagav pantone årets nya pantone color 2021: Att vi gillar färger är nog ingen överraskning, så därför är det alltid lika spännande att se vilken färg som pantone väljer till årets färg. Dessa två oberoende färger som.